تحولات منطقه

گیلان- علیرضا محمدی درباره نحوه ارائه بسته‌های تشویقی این نهاد به بنگاه‌های اقتصادی افزود: این بسته‌ها شامل پرداخت حق بیمه به کارفرمایان، تسهیلات قرض‌الحسنه و آموزش باهدف ایجاد اشتغال مددجویان کمیته امداد است.

ارائه بسته‌های تشویقی کمیته امداد به بنگاه‌های اقتصادی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی کمیته امداد گیلان ،علیرضا محمدی مدیرکل کمیته امداد استان گیلان ، با اشاره به اهمیت توانمندسازی خانوارهای تحت حمایت این نهاد گفت: توانمندسازی با محوریت اشتغال مددجویان برای رسیدن به استقلال اقتصادی خانوارها انجام می‌شود.

وی بابیان اینکه کمیته امداد روش‌های گسترده‌ای را برای توانمندسازی محرومان از طریق کارآفرینی و توسعه اشتغال اجرایی می‌کند افزود: این نهاد از طریق استعداد سنجی، مشاوره شغلی و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی متناسب درصدد توانمندسازی و خودکفایی خانواده‌های تحت پوشش است.

محمدی پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه برای اشتغال‌زایی مددجویان تحت حمایت را یکی از خدمات ویژه این نهاد عنوان کرد و گفت: پس از پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی و ایجاد شغل، طرح‌های اشتغال ایجاد شده به مدت سه الی پنج سال به‌طور مستمر و با هدف پایدارسازی و ثبات شغل توسط کارشناسان فنی کمیته امداد نظارت می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد استان گیلان درباره نحوه ارائه بسته‌های تشویقی این نهاد به بنگاه‌های اقتصادی افزود: این بسته‌ها شامل پرداخت حق بیمه به کارفرمایان، تسهیلات قرض‌الحسنه و آموزش باهدف ایجاد اشتغال مددجویان کمیته امداد است.

وی بابیان اینکه اگر بنگاه اقتصادی از مددجویان تحت حمایت این نهاد به‌عنوان نیروی انسانی استفاده کند، کمیته امداد متعهد می‌شود در دو سال نخست صد درصد حق بیمه سهم کارفرما را پرداخت کند ادامه داد: این در حالی است که تا سال گذشته حق بیمه سهم کارفرما در سال نخست صد درصد و در سال دوم ۵۰ درصد بود.

محمدی یکی دیگر از بسته‌های تشویقی کمیته امداد برای بنگاه‌های اقتصادی را پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به کارفرمایان اعلام کرد و گفت: این تسهیلات باهدف حل مشکل بنگاه‌ها در تأمین نقدینگی یا توسعه خط تولید و ایجاد فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت پرداخت می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد استان گیلان آموزش مددجویان متناسب با نیاز کارفرما را یکی دیگر از موارد تشویقی کمیته امداد برشمرد و گفت: در این روش کارفرما هزینه‌ای برای آموزش نیروی انسانی پرداخت نمی‌کند.

وی بابیان اینکه تا پایان سال جاری ۹۵۰ نفر از مددجویان در بنگاه‌های اقتصادی کوچک، متوسط و بزرگ، مشغول به کار می‌شوند افزود: با به‌کارگیری هر یک از مددجویان در بنگاه‌های اقتصادی ۲۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه به کارفرمایان پرداخت می‌شود و ارائه این تسهیلات تا سقف صد میلیون تومان درازای به‌کارگیری پنج مددجوی تحت حمایت کمیته امداد در نظر گرفته‌ شده است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.